Članci

VDO


VDO ima nekoliko potpuno besplatnih aplikacija na Google Playu i App Storeu koje na zgodan način mogu pomoći vozačima (i dispečerima u njihovom radu).

DTCO Timer Application Plakat
  • Aplikacija vozaču omogućuje da iskoristi jednominutno pravilo na svom digitalnom tahografu u trajanju od 58 sec. 
VDO Driver Plakat
  • Vozaču omogućuje da za vrijeme vožnje na svom ekranu prati koliko mu je preostalo neprekidne vožnje, dnevne, tjedne ili dvotjedne vožnje, kada mora napraviti pauzu, kada mora napraviti dnevni odmor, a kada mora napraviti tjedni odmor. Također mu daje informacije koliko mu još može trajati smjena do dnevnog ili tjednog odmora, koliko još puta smije produljeno voziti po 10 sati ili koliko još puta smije skraćeno odmarati po 9 sati – dakle, daje mu sve informacije koje ima VDO kalkulator ali u lijepom grafičkom obliku. Da bi se koristila i ova aplikacija potrebna je veza između pametnog telefona i digitalnog tahografa – VDO SmartLink. Ova aplikacija još omogućuje i druge zanimljive aktivnosti ali su najvažnije mogućnost daljinskog upravljanja s digitalnim tahografom i mogućnost daljinskog naknadnog upisa radnih vremena u tahograf, na svoju vozačku karticu.
VDO TIS Web Fleet Plakat
  • Ova aplikacija uz sve mogućnosti spomenute u aplikaciji VDO Driver ima još nekoliko mogućnosti od kojih je najznačajnija aktivnost daljinskog preuzimanja podataka s kartice vozača direktno slanje podataka u VDO TIS Web program.
Konfiguracija DTCO® 3.0  Plakat
  • Ova aplikacija služi samo onima koji imaju tahograf verzije 3.0. S njom se omogućuje vozaču ili dispečeru da na VDO DTCO 3.0 tahografu namještaju razne parametre poput:
    • mogućnost namještanja upozorenja u minutama da će uskoro isteći neprekidno ili dnevno vrijeme vožnje
    • mogućnost namještanja prikaza poruke o prekoračenju brzine (nakon koliko sekunda da se pojavi na zaslonu DTCO-a)
    • mogućnost namještanja loga tvrtke na ispisima iz digitalnog tahografa

Da bi bilo koja aplikacija bila funkcionalna vozač ili dispečer mora imati VDO SmartLink – Bluetooth uređaj za povezivanje digitalnog tahografa s pametnim telefonom na kome je instalirana aplikacija. Prvo je potrebno instalirati bilo koju aplikaciju na telefon (to se može i bez VDO SmartLinka – odnosno odmah), zatim povezati VDO SmartLink s telefonom.

VDO 20181002

 

DTCO SmartLink Pro možete naručiti na tel +386 91 2020 767 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cijena iznosi 950,00 kn + PDV.